DHV-truckReparatie, service & onderhoud

Den Hartog Verhuur is van een verhuur organisatie uitgegroeid tot een full-service organisatie. Naast de verhuur van aggregaten, compressoren en ander materieel kunnen wij ook voor derden de service en onderhoud verrichten.

Op onze nieuwe locatie aan de Vierlinghstraat 4 te Werkendam, hebben wij de beschikking over een werkplaats van 30x30x10mtr met een hijshoogte van 8mtr. De hijscapaciteit bestaat uit een bovenloopkraan van 16 Ton en een bovenloopkraan van 6.3 Ton. Wij kunnen hier machines repareren van klein tot groot. Mocht u reparatie, service of onderhoud onderweg of bij u in de werkplaats nodig hebben, dan hebben wij hiervoor deskundig personeel die de beschikking hebben over 3 volledig ingerichte service bussen. Tevens beschikken we over een 10ft werkplaatscontainer die op elke gewenste locatie inzetbaar is. Deze container is vooral ingericht als slangenwerkplaats.

Om uw machines of gereedschap in goede conditie te houden, werken wij met gerenommeerde merken. Dit verschaft ons de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren. Hierdoor verkorten wij uw stilstand en voorkomen we een hoop ergernis.

Onze monteurs zijn gekwalificeerde mensen die regelmatig bijgeschoold worden. Ook zijn al onze monteurs VCA-gecertificeerd.

Bij Den Hartog kunt u terecht voor:
? Hydrauliekslangen service in de werkplaats of onderweg.
? Storingen aan uw machines of apparaten.
? Motoronderhoud.
? Elektrische storingen
? Revisie van motoren, cilinders, pompen of hele machines.

Den Hartog Verhuur is 24/7 bereikbaar op 0183-689769.

Mocht uw belangstelling gewekt zijn, informeer dan vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen.