Nieuws en persberichten

13-6-2014
Nieuwe aggregaten aan ons assortiment toegevoegd.
Onze nieuwste aggregaten voldoen aan de nieuwste richtlijnen m.b.t milieunormen 
Aggregaten-milieu-ok-48157
Werkplaats-truck
23-12-2011
Den Hartog Altenanieuws kersteditie
achtegrond-logo-1Kersteditie-Altenanieuws-2011
Klik op de afbeelding om de pagina in pdf te downloaden
18-11-2011
 Mob-Hydrauliek-werkplaats   Mob-Hydrauliek-werkplaats-2   Mob-Hydrauliek-werkplaats-3
DHV heeft een nieuwe mobiele werkplaats (20ft)
De container is voor zien van een slangenpers tot 2”, een zaagmachine, een schilmachine. De werkplaats kan verder uitgebreid worden met een buigmachine, een voormontage machine, een aggregaat, Electrisch gereedschap.

14-06-2011
Den Hartog Altenanieuws 
achtegrond-logo-1Verhuurnieuws1-14-06-2011

Klik op de afbeelding om de pagina in pdf te downloaden 

14-06-2011
Den Hartog Altenanieuws  Reparatie, Service, Onderhoud en Verkoop
achtegrond-logo-1Reparatie-service-onderhoud
Klik op de afbeelding om de pagina in pdf te downloaden
22-12-2010
Den Hartog Altenanieuws kersteditie
achtegrond-logo-1Kersteditie-Altenanieuws
Klik op de afbeelding om de pagina in pdf te downloaden
10-11-2010
Eerste paal nieuwbouw aan de Vierlinghstraat 4 Werkendam

Eerste officiële paal bij Den Hartog VerhuurHeiwerkCorine Koek-Maasdam

WERKENDDAM, 18 nov ’10 – Woensdag 10 november werd de eerste officiële paal geslagen voor de nieuwe hal van Den Hartog Verhuur aan de Vierlingstraat 4, in de volksmond de oude gemeentewerf genoemd.

De moeder van Herman den Hartog was zeer vereerd om de eerste officiële paal te mogen slaan en naaide eigenhandig een historisch gewaad. “Het is tenslotte een historische gebeurtenis”, licht ze toe, “en daarbij houdt Herman van anders dan anders, dus dit vond ik wel passend.” Dat deze beschrijving van Herman den Hartog wel klopt, is terug te zien in zijn bedrijf. “We zijn geen standaard bedrijf, we zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van prototypen van machines, willen dingen graag uitproberen, maar we gaan er dan geen 100 stuks van produceren. We worden geen fabriek met massaproductie.”

Den Hartog Verhuur houdt zich bezig met het verhuur van o.a. aggregaten, compressoren en sloopgereedschap. Ook levering en reparatie van hydrauliekslangen behoort tot de mogelijkheden. Een ander aspect is het repareren en reviseren van machines van derden, zoals heimachines, grote hei- en boorstellingen, motoren en hydrohamers of assemblage van dekkranen aan boord van schepen. Met de servicebussen kan op locatie vrijwel alles gerepareerd, gebouwd en aangepast worden.

De nieuwe hal, die verwarmd en gekoeld wordt door een warmtepomp, heeft een oppervlakte van 900 m2. Het grondwerk vooraf wordt gedaan door aannemersbedrijf P. de Visser, de hal wordt gebouwd door De Klerk Bouw. PTS verzorgt de elektrische installatie, Van Gammeren installeert de verwarming. In de hal kan worden gewerkt aan heistellingen, graafmachines en kunnen verspanende technieken, constructie- en revisiewerk worden verricht. De oude gemeenteloods wordt momenteel verbouwd en krijgt o.a. een shop voor verhuur en kleine verkoop.

Naast dit alles slaagde Den Hartog Verhuur erin voor de derde keer op rij genomineerd te worden voor de FD Gazellen Award. Met gazellen worden bedrijven bedoeld, die in de afgelopen drie jaar een sterke groei hebben laten zien. Via cijfers opgevraagd bij de Kamer van Koophandel bekijkt het Financieele Dagblad wie genomineerd zou kunnen worden. “We zijn achtste geworden, in onze categorie klein (omzet 100.000 tot 2 miljoen euro). Ik ben echt supertrots. In de zeven jaren dat deze Award bestaat zijn er 133 bedrijven die drie keer genomineerd zijn, en wij zijn er daar één van!”

Den Hartog Verhuur is te bereiken via telefoon 0183-689769 of via website www.denhartogverhuur.nl .

4-11-2010
Grote plannen bij Den Hartog Verhuur
impressie vierlinghstraat-klGrote_plannen_bij_Den_Hartog_Verhuur
Klik op de afbeelding om de pagina in pdf te downloaden